logo

 

“Omdat het pas begint bij de aanschaf van een scanner”

 

Het installeren van een intra-orale scanner wordt vaak onderschat. Vandaar hebben wij bij 4Dental een aangewezen groep van installateurs die de nodige praktijk ervaring hebben en diverse uitgebreide trainingen hebben gevolgd van o.a. fabrikanten zoals 3Shape.

 

Onze experts, de 4Dental scanner installateurs, hebben ervaring met het plaatsen van intra-orale scanners bij klanten en kennen de design kant (CAD) van het lab. Hierdoor kunnen onze 4Dental Installateurs u optimaal ondersteunen en begeleiden, zodat ook u het maximale uit uw scanner kunt halen.

Andre

André Van Waas

André is sinds 1990 actief in de tandtechnische branche en heeft bij 4Dental een uitgebreide staat van dienst. Al vroeg in zijn carrière is André gefascineerd geraakt door de digitale ontwikkelingen in onze branch. Gezien André veel aspecten van het vak heeft gezien van chef goud/porselein, training manager, tot aan account manager – kan hij u als klant goed alle ins en outs van de intra-orale scanner uitleggen. 

Email: avwaas@4dental.nl
LinkedIN: André van Waas

Edwin Boere

Edwin is zijn dentale carrière in 1984 begonnen bij de Nederlandse Koninklijke Marine als tandartsassistent. Vervolgens heeft Edwin bij verschillende bedrijven gewerkt waaronder o.a. Nobel BioCare, Excent Tandtechniek, DentConnect, en DentMerk. Sinds 2019 werkt Edwin bij 4Dental. Gezien Edwin zowel de praktijk kant als lab kant goed begrijpt, zit zijn kracht in het slaan van bruggen tussen beiden groepen. 

Email: eboere@4dental.nl
LinkedIN: Edwin Boere

Walter Kouwenhoven

Walter werkt al sinds 1990 bij 4Dental en heeft uitgebreide ervaring met diverse CAD software pakketten (o.a. 3Shape, Dental Wings, Nobel BioCare, etc.). Als afdelingshoofd K&B en hoofd designer bij 4Dental Reeuwijk heeft Walter veel ervaring opgedaan op CAD vlak. Dankzij het dagelijkse contact met onze klanten, weet Walter dan ook als geen ander waar de klant op moet letten, en hoe de perfecte kroon samen te realiseren. Walter zijn passie voor digitalisering zal u aansteken! 

Email: wkouwenhoven@4dental.nl
LinkedIN: Walter Kouwenhoven

Jeroen Peuling

Jeroen is sinds 2012 actief in de tandtechniek, en heeft zich in korte tijd weten op te klimmen tot vestigingsmanager van 4Dental Hengelo, Hardenberg en Deventer. Jeroen is altijd erg geïnteresseerd geweest in digitalisering en probeert met zijn drie vestigingen ook altijd het maximale eruit te halen op digitaal vlak. Graag helpt hij ook klanten om de volgende stap te zetten in digitalisering!

Email: jpeuling@4dental.nl
LinkedIN: Jeroen Peuling

Maurice Wessels

Maurice is zijn tandtechnische carrière begonnen in 1991 bij Exact Tandtechnisch Laboratorium. Sinds 1996 is Maurice werkzaam bij 4Dental, waar hij de vestigingsmanager in Apeldoorn ondersteunt in de aansturing van het lab. Daarnaast is Maurice ook klinisch prothese technicus (KPT) en een van de weinige klinisch restauratief technici (KRT) in Nederland. Als KPT-er werkt Maurice ook veel zelf met een intra-orale scanner. Gezien Maurice dus zowel de design kant als het daadwerkelijk werken met de scanner goed kent, kan hij u goed begeleiden in uw digitale reis.

Email: mwessels@4dental.nl
LinkedIN: Maurice Wessels

Yoran Verburgh

Yoran is sinds 2007 actief in de tandtechnische sector. Yoran is zijn tandtechnische carrière begonnen bij Excent tandtechniek. Vervolgens heeft hij voor Dental Union (Plandent Connect) gewerkt als CAD/CAM technicus. Voordat Yoran naar 4Dental kwam heeft hij 9 jaar gewerkt bij Supra Solutions, waar hij uitgebreide digitale ervaring heeft opgedaan. Sinds 2021 is Yoran enthousiast collega bij 4Dental en stuurt hij de kroon en brugwerk afdeling bij 4Dental Reeuwijk aan. Yoran’s uitgebreide digitale ervaring gecombineerd met zijn streven naar perfectie, maken hem uw ideale sparringpartner op het vlak van digitalisering.

Email: yverburgh@4dental.nl
LinkedIN: Yoran Verburgh

Rimko Buiter

Rimko werkt al sinds 1983 in de tandtechnische branche. Rimko is zijn carrière begonnen als ondernemer, waar hij zijn eigen tandtechnisch lab had (Dental Techniek Rimko Buiter). Dit lab had al snel in de regio Eindhoven en ver daar buiten een reputatie opgebouwd voor hoogwaardige producten gecombineerd met een hoog serviceniveau. In 2007 heeft Rimko zich aangesloten bij de 4Dental groep en is verder gegaan onder de vlag van 4Dental. Naast vestigingsmanager van 4Dental Eindhoven is Rimko ook gepassioneerd klinisch prothese technicus (KPT). In zijn rol als KPT’er werkt Rimko ook al jaren veel met de intra-orale scanner. Rimko helpt u graag op weg met de intra-orale scanner!

Email: rbuiter@4dental.nl
LinkedIN: Rimko Buiter

Roel Kosters

Roel is sinds 1990 actief in de tandtechniek. Hij is begonnen bij TTL Labo Middelburg en heeft vervolgens bij PEVO tandtechnisch labo Goes gewerkt. In 2006 is uit een fusie, waar onder meer PEVO tandtechnisch labo Goes betrokken was, 4Dental Vlissingen ontstaan. Roel heeft daar de leiding genomen en is vestigingsmanager van 4Dental Vlissingen. Naast vestigingsmanager van 4Dental Vlissingen is Roel ook enthousiast klinisch prothese technicus (KPT). In zijn rol als KPT’er werkt Roel ook al jaren veel met de intra-orale scanner. Roel vertelt u graag meer over de intra-orale scanner en hoe u er mee kunt werken.

Email: rkosters@4dental.nl
LinkedIN: Roel Kosters