logo

NEW – De nieuwste 3Shape TRIOS CORE is er! 4Dental Labs, koploper op digitale tandtechniek, is distributeur van deze scanner en raadt deze scanner aan voor tandartspraktijken die een hoogwaardige scanner willen voor een uiterst scherpe prijs.

Voordelen

·       Vertrouwde 3Shape TRIOS-technologie

·       Snel en accuraat

·      Gebouwd voor de samenwerking met uw lab

·      Scherpst geprijsde TRIOS-variant

 

Nadelen

·       Niet mogelijk met de TRIOS MOVE (driepoot)

·       Geen koppeling met Invisalign mogelijk (wel met Sense-Aligners)

·       Geen Apps


Wat zeggen de Experts?

"De 3Shape scanner is een begrip in de dentale wereld. Qua gebruikerservaring komt er weinig in de buurt en als tandartsen voor kwaliteit willen gaan adviseer ik altijd een 3Shape scanner. Waar voorheen prijs nog wel eens een struikelblok was, biedt de CORE super kwaliteit voor een enorm scherpe prijs"
Andre
Andre van Waas
Scanner Installateur 4Dental
"In alle Denticien winkels gebruiken wij al jaren de 3Shape scanners, gezien de betrouwbaarheid, snelheid en precisie. De samenwerking met de 4Dental Labs werkt daarin heel fijn"

Germen Versteeg
Oprichter DenticienHoe vergelijkt de CORE met andere scanners?Waarom de scanner bij 4Dental Labs kopen?

SERVICE – Wij bieden u graag de totaal beleving. Wij verkopen u niet alleen de scanner, maar ondersteunen u in het optimaliseren van de totale digitale workflow. Onze scanner trainers, kunnen u gratis training geven bij u in de praktijk en onze CAD designers (die u werk designen) zullen u feedback geven, zodat u het meeste haalt uit de scans.

Vervolgens produceren wij alles in-house (frezen of 3D printen) in een van onze digitale labs in Nederland, of via de scherp geprijsde budget lijn BITE.

Neem contact met ons op via de chat rechtsonder en wij geven u graag een vrijblijvende offerte. Ook voor andere type scanners.

 

IMG_6488