logo

Academy GoodHabitz e-learnings

Trainingen van GoodHabitz zijn praktisch, laagdrempelig én leuk. Bijkomend voordeel van geregeld een online training doen is dat je ook andere, verplichte vaktechnische opleidingen en bijscholingscursussen veel makkelijker oppikt. De e-learnings van GoodHabitz zijn te volgen zijn vanuit de HRConnect Academy learning portal.

Bij meer vragen neem contact op door te mailen naar: academy@4dental.nl

 • Wat zijn Goodhabitz e-learnings? Zie video hier
 • Hoe ziet een Goodhabitz e-learning eruit? Zie video hier

Keuzestress? Doe de GoodScan!

Ga je beginnen met de online trainingen van GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je? Met ruim 130 titels zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daar hebben we iets op bedacht: de GoodScan.

Met deze laagdrempelige zelftest kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn.
Ongeveer 10 minuten heb je nodig om de GoodScan te doen. Het resultaat? Een studieadvies, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Nieuwsgierig? Log in via HR Connect, ga naar de Academy en zoek op ‘GoodScan’ als één van de e-learnings beschikbaar in het ‘Programma Academy’.

Hieronder lichten we alvast onderwerpen toe die juist nú van belang zijn:

Persoonlijke kracht

 1. De kracht van falen: Falen levert alleen iets op als je ervan leert. Wil je weten hoe je dit aanpakt? Volg dan de training ‘De kracht van falen’.
 2. De kunst van het netwerken: Wil je dat netwerken jou beter, natuurlijker en soepeler afgaat? Volg dan de training ‘De kunst van het netwerken’.
 3. Doen waar je blij van wordt: Deze training is voor iedereen die talenten en diepste verlangens wil ontdekken. Voor iedereen die levensdoelen wil bereiken. En voor iedereen die wil doen …waar hij of zij blij van wordt.
 4. Eigenaarschap: Word eigenaar van je werk! Zo ervaar je meer betrokkenheid, meer verantwoordelijkheid en meer voldoening.
 5. Feedback vragen: Feedback?! Wie zit daar nou op te wachten? Toch is het handig als je weet wat je sterke punten zijn en waar je nog extra aandacht aan kunt besteden. Vráág daarom om feedback en word een nóg betere versie van jezelf!
 6. Game on! Vraag jij je af hoe topprestaties tot stand komen? Wil jij graag het beste uit jezelf halen? Volg dan de training ‘Game on!’ met Ruud van Nistelrooy!
 7. Goede voornemens: Goede voornemens volhouden lukt alleen als je er gewoontes van maakt. Wil je weten hoe je dat aanpakt? Volg de training ‘Goede voornemens’!
 8. Hak die knoop door! Hoe neem je beter beslissingen? Verdiep je in de wetenschap en doe je voordeel met nieuwe inzichten. Hak die knoop door!
 9. Het beoordelingsgesprek: Hoe voer je de jaarlijkse beoordelingsgesprekken slim, zelfverzekerd en doelgericht? Ontdek het in de training ‘Het beoordelingsgesprek’.
 10. Het functioneringsgesprek: Een constructief en professioneel functioneringsgesprek voeren? Met deze online training gaat dat lukken! Geschikt voor medewerkers én leidinggevenden.
 11. Kritisch denken: Als je kritisch denkt, maak je betere keuzes, haal je aannames onderuit en voorkom je denkfouten. Blijf scherp met de online training ‘Kritisch denken’.
 12. Lastige gesprekken: Het maakt niet uit hoe vaak je slecht nieuws brengt: sommige gesprekken blijven lastig. In deze training leer je hoe je een gevoelige boodschap het best overbrengt.
 13. Lekker in je vel: Minder zorgen, meer genieten! In deze training leer je hoe je jouw geluksgevoel vergroot.
 14. Leren leren: Wil jij die langgekoesterde studiewens nu eindelijk oppakken? Wil je wat je leest ook echt onthouden? Dan is deze training geknipt voor jou!
 15. Mentale kracht: Waar halen succesvolle mensen de drive vandaan om aan hun doelen te werken? Volg nu de training ‘Mentale kracht’ en ontdek het antwoord! Test jezelf nóg beter Jij? Jij bent wie je bent, maar hoe goed ken je jezelf? Doe deze training en kijk eens een keer echt goed in de spiegel.
 16. Mindfulness: Pieker minder, reduceer stress, word productiever en verbeter relaties. Leef met aandacht… en geniet van het moment. Dat is mindfulness. Iets voor jou? Doe nude training! Leren leren Wil jij die langgekoesterde studiewens nu eindelijk oppakken? Wil je wat je leest ook echt onthouden? Dan is deze training geknipt voor jou!
 17. NLP: een introductie: Ontwikkel je competenties, verbeter je sociale en communicatieve vaardigheden en verhoog je persoonlijke effectiviteit met NLP. Een training voor open geesten!
 18. Nu ik! (assertiviteit voor beginners): Heb je je weer de kaas van het brood laten eten? Dit was de laatste keer! Na het volgen van deze training blijft iedereen van jouw boterham af!
 19. Optimisme voor beginners: Optimisme kun je leren. Reken af met negativiteit en richt je op het positieve, waardoor niet alleen jij maar ook je omgeving steeds optimistischer wordt. Hoe? Door deze training te doen!
 20. Out of the box-denken: Innovatief en onderscheidend zijn? Gooi die vaste denkpatronen overboord en leer net zo creatief denken als Edward De Bono en Walt Disney!
 21. Persoonlijk leiderschap – Masterclass Remco Claassen: Hoe haal je het allerbeste uit jezelf? Remco Claassen helpt je op weg in de Masterclass ‘Persoonlijk leiderschap’.
 22. Regisseer je loopbaan: Neem de regie! Ontdek waar je energie van krijgt en vind de baan die daarbij past met de online training ‘Regisseer je loopbaan’.
 23. Slimmer dan stress: Hoe bied je stress het hoofd als je voortdurend online bent? Theo Compernolle geeft het antwoord in de Masterclass ‘Slimmer dan stress’.
 24. Sociale Intelligentie: Loop jij steeds tegen dezelfde sociale obstakels aan? Na het volgen van de training ‘Sociale Intelligentie’ is dat definitief verleden tijd!
 25. Tel tot 10: Wil jij al je emoties onder controle houden? In deze training word jij de baas over vreugde en verdriet. Optimisme voor beginners Optimisme kun je leren. Reken af met negativiteit en richt je op het positieve, waardoor niet alleen jij maar ook je omgeving steeds optimistischer wordt. Hoe? Door deze training te doen!
 26. Test jezelf: Jij? Jij bent wie je bent, maar hoe goed ken je jezelf? Doe deze training en kijk eens een keer echt goed in de spiegel.
 27. Veerkracht: Hoe ga je om met tegenslagen, veranderingen en stress? Ontdek het in de online training ‘Veerkracht’.
 28. Verwachtingen managen:Wil jij goed leren omgaan met verwachtingen om teleurstelling te voorkomen. Leer het in de training ‘Verwachtingen managen’.

Inspirerend leiderschap

 1. Appreciative Inquiry (waarderend onderzoeken):Hét recept voor een succesvol team? Leg niet te veel aandacht op wat fout gaat, maar juist op wat goed gaat! Dat leer je in deze training!
 2. Talent ontwikkelen: Mensen die hun talent gebruiken zijn aantoonbaar productiever en gelukkiger. Haal het beste in je mensen naar boven door hun talenten te (h)erkennen en te ontwikkelen!
 3. Bouwen aan de bedrijfscultuur: Succesvolle bedrijven hebben één ding gemeen: een gezonde bedrijfscultuur. Maar hoe zorg je daarvoor?
 4. Coachend leidinggeven: Geen baas, maar coach! Door coachend leidinggeven vergroot je de autonomie, het plezier én het resultaat van je teamleden. Deze online training laat je zien hoe je dat doet!
 5. Delegeren in één minuut: Wil jij de kunst van het loslaten onder de knie krijgen? Leer hoe delegeren jou een enorme tijdwinst kan opleveren in deze online training!
 6. Ethiek: Welke normen en waarden bepalen jouw gedrag? Hoe is het gesteld met ethiek op de werkvloer? In deze training leer je alles over integriteit en verantwoordelijkheid.
 7. Gedragsverandering – Masterclass Ben Tiggelaar: Hoe verander je gedrag? Ben Tiggelaar legt het uit in de Masterclass ‘Gedragsverandering’.
 8. Glashelder leiderschap – Masterclass Jan van Setten: Hoe krijg je ‘je mensen’ mee in een verandering? Jan van Setten legt het uit in de Masterclass ‘Glashelder leiderschap’.
 9. Leren innoveren: Innoveren een chaotisch en onvoorspelbaar proces? Niet als je over een helder plan en voldoende draagvlak beschikt. In deze training leer je hoe je innovatie zo doeltreffend mogelijk aanpakt.
 10. Leve de leider! Wil je anderen positief beïnvloeden? Inspireren? Weten wanneer te steunen of juist te sturen? En toch dicht bij jezelf en je visie blijven? Zo doe je dat!
 11. Strategisch denken: Denk als een strateeg! Van de aanname van goed personeel tot het uitwerken van een perfect marketingplan; in deze training leer je hoe je dat strategisch aanpakt.
 12. Tribes van de toekomst: Benieuwd naar de link tussen antropologie en organisatiekunde? Wil je weten hoe je duurzaam kunt leidinggeven? Volg dan de Masterclass ‘Tribes van de Toekomst’.
 13. Veranderen en vernieuwen – Masterclass Arend Ardon: Hoe krijg je een organisatie in beweging en wek je echte vernieuwingskracht op? Arend Ardon legt het uit in de Masterclass ‘Veranderen en vernieuwen’.
 14. Verandermanagement: Breng je organisatie, je team én jezelf naar het volgende niveau. Hoé? Dat leer je in deze training!

Communicatie

 1. Conflicthantering:In een conflict verzeild geraakt? Dat hoeft geen probleem te zijn, zolang je er professioneel mee omgaat …
 2. Culturele diversiteit:De wereld wordt kleiner en de kans dat jij met andere culturen te maken krijgt wordt alsmaar groter… Hoe zit het eigenlijk met cultuurverschillen en hoe ga je ermee om? Doe deze training!
 3. Customer support: De klant is machtiger dan ooit. Hoe voldoe je aan al zijn verwachtingen? Je leert het in de training Customer Support.
 4. E-mails schrijven:Hoe formuleer je een kernboodschap en hoe schrijf je bondige, overtuigende teksten? Na het volgen van deze training schrijf jij voortaan de perfecte mail!
 5. Gesprekstechnieken: LSD: Met LSD (Luisteren, Samenvatten, Doorvragen) achterhaal je wat je gesprekspartner bezighoudt. Zo kom je direct tot oplossingen en neem je de juiste beslissingen.
 6. Gewoon goed Nederlants: Voorkom taalflaters en leer smetteloos schrijven! Twijfel niet langer over taalkwesties en volg de online training ‘Gewoon goed Nederlants’.
 7. Gewoon goed schrijven: Kan jouw schrijfwerk een oppepper gebruiken? ‘Gewoon goed schrijven’ leert je alles over het schrijven van pakkende teksten!
 8. Het goede gesprek: Wil jij je je medewerkers helpen om zich te blijven ontwikkelen en duurzaam inzetbaar te blijven? Volg dan de training ‘Het goede gesprek’.
 9. Ik notuleer! Oren open en pen in de aanslag! Deze online training is voor iedereen die weleens notuleert of precies wil weten hoe dat nu eigenlijk moet.
 10. Ik wil die baan:Heb je jouw droombaan op het oog en is dit de kans van je leven? Goed nieuws: na het volgen van deze training kán je hem niet meer mislopen.
 11. Je vooroordelen de baas: Wil je je niet door vooroordelen laten leiden? Met deze training word je bewust van je aannames en blijf je je bias de baas.
 12. Nepnieuws herkennen: Zie jij het verschil tussen echt nieuws en nepnieuws? Laat je niet voor de gek houden en volg de training ‘Nepnieuws herkennen’.
 13. No story, no glory:Van een presentatie tot een een-op-eengesprek met je baas; niets is zo overtuigend als een goed verhaal. Hier leer je het … van a tot z.
 14. Omgaan met agressie:Hoe ga je op een goede manier om met agressie? Leer hoe je situaties inschat, verschillende vormen van agressie herkent en de best mogelijke reactie bepaalt.
 15. Omgaan met laaggeletterdheid: Er zijn in Nederland meer mensen laaggeletterd dan je misschien denkt. Ontdek hoe je die groep herkent, erkent en helpt.
 16. Online samenwerken: Hoe werk je efficient online? En hoe zorg je voor collegialiteit en betrokkenheid? Ontdek het in de training ‘Online samenwerken’.
 17. Personal branding: Wie ben je? Waar sta je voor? En hoe laat je dat online zien? Zet jezelf neer met je unieke personal brand.
 18. Presenteren:Een duidelijke boodschap, een heldere opbouw en een geboeid publiek. Alles wat je nodig hebt voor het geven van de perfecte presentatie leer je in deze online training.
 19. Solliciteren met lef:Hoe zorg je ervoor dat juist jij die geweldige promotie krijgt? Hoe vind je een baan die écht bij jou past? Solliciteer met lef en jij bent degene die er met de baan vandoor gaat.
 20. Zeggen waar het op staat:Feedback geven… eng of moeilijk? Niet na deze online training! Leer hoe je feedback inzet om de werksfeer en de productiviteit te verhogen.
 21. Zet jezelf neer: Wat zegt je non-verbale gedrag over jou en hoe kom je op anderen over? Scherp je mimiek en lichaamstaal aan en overtuig een ander. Hoe? Dat leer je in de training!

Commerciële vaardigheden

 1. ​Adviserend verkopen: Beteken méér voor je klanten en bied ze de beste deal. Achterhaal de drijfveer van de klant, geef inzichtelijk advies en … haal de opdracht binnen.
 2. Beïnvloeden:Anderen enthousiast maken voor jouw ideeën en je impact vergroten? In deze training leer je hoe je jouw omgeving subtiel maar effectief beïnvloedt.
 3. Blije klanten blijven:Onderscheid jezelf, investeer in klantrelaties en geef je klant precies wat nodig is. Want blije klanten? Die blijven … voor altijd!
 4. De elevator pitch:Vertel je verhaal in één minuut. Plannen, oefenen én doen. Na deze online training overtuig jij iedereen met jouw elevatorpitch.
 5. Klantgericht werken: Klant is koning. Klinkt leuk, maar hoe houd je een koning tevreden? Wat heeft hij nodig? En hoe kun jij hem daarbij helpen? Je leert het in deze training!
 6. Klantgerichtheid – Masterclass: Benieuwd hoe je van klanten fans kunt maken? Hoe je verwachtingen overtreft en een wow-effect creëert? Volg dan de Masterclass ‘Klantgerichtheid’.
 7. Koude acquisitie voor warme mensen: Koudwatervrees voor koud bellen? Niet nodig! Want voor warme mensen is koude acquisitie een koud kunstje. In deze online training leer je hoe jij succes boekt met ‘cold calling’.
 8. Marketingstrategie:Wie zijn mijn klanten? Hoe bereik ik hen? En hoe zorg ik ervoor dat ze bij mij kopen? Volg de training ‘Marketingstrategie’ en haal met een duidelijke strategie en de juiste boodschap het meeste uit je marketingbeleid!
 9. Messcherp onderhandelen – Masterclass George van Houtem: Hoe sluit je de beste deal aan de onderhandeltafel? George van Houtem legt het uit in de Masterclass ‘Messcherp onderhandelen’.
 10. Onderhandelen:Wat zijn de kneepjes van goed onderhandelen? Volg deze online training en scoor een geheide topdeal.
 11. Slim inkopen:Wie slim inkoopt, bespaart kosten. Formuleer eisen, beoordeel offertes en bereik samen met je leverancier het beste resultaat. Wel eerst deze training even volgen, natuurlijk …
 12. Socialmediamarketing:Zet social media effectief in om je marketingdoelstellingen te bereiken. Met interessante en relevante content leg je daadwerkelijk contact met je doelgroep. Hoe? Leer het in deze online training!
 13. Survivalgids voor verkopers: Dé gids voor verkopers. Maak een onuitwisbare indruk, stel precies de juiste vragen en … sluit de deal!

Management en Teamwork

 1. Agile managen – Masterclass Mike Hoogveld: Hoe blijf je als organisatie wendbaar in een steeds veranderende wereld? Mike Hoogveld legt het uit in de Masterclass ‘Agile managen’.
 2. Design thinking:Praktische en theoretische problemen op een creatieve manier oplossen? Volg de training ‘Design thinking’.
 3. Financiële verslagen lezen: Is het lezen van een balans of resultatenrekening voor jou taaie kost? Na het volgen van deze online training is het gesneden koek.
 4. Finance voor beginners: Zonder financiële basiskennis maak je geen doordachte keuzes. Wees de manager die je organisatie nodig heeft en volg de training ‘Finance voor beginners’.
 5. Ieder project een succes: Maak van ieder project een succes! Creëer helderheid, bewaar het overzicht en houd de regie in handen. Je leert het in deze training.
 6. Iedereen betrokken: De instelling van je team bepaalt het succes van de organisatie. Is iedereen positief en betrokken? Dan kunnen jullie bergen verzetten.
 7. Kies de beste: De juiste mensen op de juiste plaats: het is cruciaal voor de prestaties van je organisatie. Ontdek hoe je droomkandidaten strikt!
 8. Lean: Met lean verbeter je werkprocessen stapje voor stapje. Zet vandaag de eerste stap en volg de online training!
 9. Scrum:Leer je hoe je met scrum grote projecten klein en overzichtelijk maakt. Het resultaat? Producten die op tijd én binnen budget opgeleverd worden, zelfsturende teams en tevreden klanten.
 10. Teamwork:Een team is veel meer dan zo maar een groep collega’s. Onderling vertrouwen, een gezamenlijk doel en duidelijke afspraken … kenmerken een écht team!
 11. Zelforganiserende teams: Van klassiek gestuurd naar zelforganiserend? Met een gedegen plan, voldoende tijd en draagkracht krijg je het voor elkaar. Je leert het in deze training!

Productiviteit

 1. Beter brainstormen:Van nul naar honderd ideeën … en van losse hersenspinsels naar concrete plannen. Leer nu hoe je de perfecte brainstorm leidt!
 2. Doelgericht werken: Ga van dromen naar doen en bereik wat jij wilt. Geen losse flodders meer; jij schiet voortaan met scherp!
 3. Gewoon goed rekenen:Kraken je hersenen bij het zien van wisselgeld? En weet je niet meer het verschil tussen omtrek en oppervlakte? Geen nood, met deze training fris je jouw geheugen op!
 4. Grip op je leven, rust in je hoofd:Druk, druk , druk? Nee, grip en rust! Met een opgeruimd hoofd ben je niet alleen productiever, maar ook creatiever.
 5. Het 80/20-principe:meer bereiken in minder tijd: Ga van een overvolle naar een overzichtelijke agenda. Stel prioriteiten volgens het 80/20-principe en houd tijd over!
 6. Mindmappen: Met een mindmap orden je jouw hersenspinsels en vergroot je jouw doe- en denkkracht! Volg deze creatieve training en begin met mindmappen!
 7. Snellezen:Leerstof, jaarverslagen, magazines of romans: alles wat gedrukt staat, kun je sneller, met meer focus én begrip lezen. Dankzij snellezen. Snel deze training doen dus! Nóg meer werkplezier Met een baan die je op het lijf geschreven is, haal je meer voldoening en energie uit je werk! In deze online training leer je hoe je dat bereikt.
 8. Spannend vergaderen: Vergaderen saai? Zó maak je meetings korter, slimmer en vooral spannender. Fijn voor jou … en voor je collega’s!
 9. Stick to the plan:Gedisciplineerde mensen zijn gezonder, gelukkiger én succesvoller. En het mooie is: jouw discipline en wilskracht kun je trainen!
 10. Thuiswerken: Maak met een gezonde werkplek, een flinke portie concentratie en voldoende sociaal contact thuiswerken tot een succes.
 11. Timemanagement:Wordt jouw dag beheerst door mailtjes, telefoontjes en vragen van collega’s? Tijd om de regie zelf in handen te nemen! Breng orde in de chaos met deze training.
 12. Werkplezier: Met een baan die je op het lijf geschreven is, haal je meer voldoening en energie uit je werk! In deze online training leer je hoe je dat bereikt.

Veiligheid en gezondheid​

 1. Ademhalen: Niets heeft zoveel invloed op je mentale en fysieke gesteldheid als ademhalen. Met deze training maak je van een goede ademhaling een gewoonte.
 2. Afkicken van social media: Ben je verslaafd aan je tijdlijn? Wil jij minder tijd online doorbrengen en meer genieten van het échte leven? In deze training leer je hoe je jouw gedrag onder controle krijgt.
 3. AVG-proof: De AVG verplicht jou en je organisatie om op een zorgvuldige manier met persoonsgegevens om te gaan. Hoe pak je dat aan?
 4. Ban de burn-out:Ook voor een burn-out geldt: voorkomen is beter dan genezen. In deze training ontdek je hoe je dat aanpakt.
 5. Basiskennis BHV:Weet jij wat je moet doen als je collega plotseling in elkaar zakt? Of wanneer hij een open beenbreuk oploopt? En ken je het ontruimingsplan van het gebouw waarin je werkt? In de online training Basiskennis bhv maak je kennis met alle onderdelen van bedrijfshulpverlening.
 6. De kracht van slaap: Een goede nachtrust maakt je creatiever, energieker en fitter. Wil je weten hoe je jouw slaapritme verbetert? Volg de training ‘De kracht van slaap’.
 7. Goed met geld: Of je nu straatarm of steenrijk bent: een kritische blik op je financiën kan nooit kwaad. Volg de training en word goed met geld!
 8. Informatiebeveiliging:Dag in, dag uit wisselen we informatie uit en slaan we informatie op. En dat doen we lang niet altijd even veilig. Waar schuilen de gevaren en wat kun je daar tegen doen?
 9. Natúúrlijk duurzaam: Duurzaam leven? Natuurlijk! Maar wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat? Deze online training biedt je concrete actiepunten waarmee je je werk- en privéleven direct verduurzaamt.
 10. Privacy: Privacy is belangrijker dan ooit. Weet wat je kunt doen om jouw persoonlijke gegevens te beveiligen en leer alles over de AVG waarin jouw privacy gewaarborgd wordt.
 11. Stress is Fijn: Stress als duwtje in de rug? Het kan! Met gezonde stress presteer je beter en krijg je meer voor elkaar. Hoe? Dat leer je in deze training!
 12. Veilig aan het werk:Hoe veilig werk jij eigenlijk? Neem je eigen gedrag onder de loep, maak kennis met verschillende voorschriften en procedures, en onderzoek hoe je zelf bijdraagt aan een veilige werkplek.
 13. Vergeet je brein niet!Je houdt je lichaam Èt in de sportschool. Maar onderhoud je ook je hersenen? Volg de training ‘Vergeet je brein niet!’.
 14. Vitaliteit: Hoe zit het met jouw eet-, beweeg- en slaappatroon? In deze training neem je ze stuk voor stuk onder de loep en met kleine veranderingen maak je een groot verschil!

Taal

 1. Deutsch am Arbeitsplatz: Sprechen: Word je zenuwachtig als je Duits moet praten? Na de training ‘Deutsch am Arbeitsplatz: Sprechen’ ga je voortaan zelfverzekerd gesprekken, vergaderingen en presentaties in.
 2. Deutsch am Arbeitsplatz: Schreiben: Spreek je al een goed woordje Duits, maar wil je je kennis van het zakelijk Duits verbreden? In deze Duitstalige training leer je allerlei verschillende Duitse teksten te schrijven op het werk.
 3. Deutsch am Arbeitsplatz: Verstehen: Spreek je al een aardig woordje Duits en wil je je kennis van het zakelijk Duits verbreden? In deze Duitstalige training werk je aan je lees- en luistervaardigheid.
 4. Español en el trabajo comprender: Met deze training spijker je je kennis van het zakelijks Spaans bij. Hoe meer je het oefent, hoe beter je het begrijpt!
 5. Español en el trabajo: escribir: Spreek je al een goed woordje Spaans, maar wil je je kennis van het zakelijk Spaans verbreden? In deze Spaanstalige training leer je allerlei verschillende Spaanse teksten te schrijven op het werk.
 6. Nederlands op het werk: In deze training leer je Nederlands. Je stelt jezelf voor, praat over het weer en leert hoe je veilig werkt.
 7. Parler le français des affaires: Geen gestotter tijdens het netwerken en geen gehakkel tijdens een presentatie. Vijzel jouw zakelijk Frans op naar een hoger niveau!
 8. Speak Business English: Geen gestotter tijdens het netwerken en geen gehakkel tijdens een presentatie. Vijzel jouw business English op naar een hoger niveau!
 9. Understand Business English:Met de training “Understand Business English” spijker je je kennis van het zakelijk Engels bij. Hoe meer je oefent, hoe beter je het begrijpt!
 10. Write Business English:Weg met die gênante typfouten in je e-mails en statusupdates! Scherp niet alleen je potlood, maar ook je kennis van het zakelijk Engels aan.

Digitale vaardigheden

 1. Artificial Intelligence: AI is overal. Maar wat is het en wat kun je ermee? Deze training neemt je mee in de wereld van kunstmatige intelligentie.
 2. Digitale transformatie – Masterclass Jim Stolze: Wat hebben alle succesvolle bedrijven van deze tijd gemeen? In de Masterclass ‘Digitale Transformatie’ geeft Jim Stolze het antwoord.
 3. Facebook voor bedrijven:Met je organisatie op Facebook? Niet zonder plan van aanpak! Leer hoe je relevante content biedt en een interessante gesprekspartner bent voor je doelgroep.
 4. Google voor beginners: Zoeken met Google kunnen we allemaal. Maar hoe zoek je nu écht slim? Dat leer je in deze training!
 5. LinkedIn voor Professionals: Vergroot je online netwerk met LinkedIn. Met een digitaal visitekaartje profileer jij jezelf als vakexpert!

Office

 1. Excel 2016 – basis:Waarom zou je zelf allerlei lastige berekeningen uitvoeren als Excel dat voor je kan doen? In deze training maak je kennis met de meest gebruikte formules, functies en opmaakmogelijkheden.
 2. Excel 2016 – gevorderd:Heb je de basisvaardigheden van Excel onder de knie? Tijd voor de volgende stap! Tijd voor geavanceerde functies, data-analyse met draaitabellen, véél cijfers en samenwerken in Excel!
 3. Excel Compleet: In deze training leer je hoe je je het maximale uit Excel haalt, je data omzet in een spetterend dashboard en deze deelt met Office 365.
 4. Microsoft 365 OneNote: Brainstormen over nieuwe ideeën, recepten verzamelen voor je kookboek of een moodboard maken voor je thuiskantoor: het kan allemaal met OneNote!
 5. Microsoft 365 PowerPoint: Ken jij alle ins en outs van PowerPoint al? Met deze training tover je een verzameling lege dia’s om tot een puntgave presentatie.
 6. Microsoft 365 Samenwerken: Werk efficiënt samen. Ga aan de slag met Teams, To Do, Outlook en meer.
 7. Microsoft 365 Teams: Wil jij het maximale uit Teams halen? In deze training leer je hoe je bestanden deelt, efficiënt vergadert en presenteert in Microsoft Teams.
 8. Microsoft 365 Word: Beheers jij Word tot in perfectie? Met deze training tover je platte tekst om tot een puntgaaf professioneel document.
 9. Outlook 2016:Of je nu ervaringsdeskundige of leek bent; in deze training maak je kennis met de vele handige functies die Outlook te bieden heeft. En dat zijn er veel meer dan e-mail alleen…
 10. Overstappen naar Office 365: Benieuwd naar het verschil tussen Office 365 en de klassieke Office-pakketten? Volg dan de training ‘Overstappen naar Office 365’.
 11. Word 2016: Ben jij nog niet bekend met Word? Deze training is het ideale startpunt voor dit bijzonder handige tekstverwerkingsprogramma.

Office 2013

 1. Excel 2013 – Geavanceerde formules en functies: Na deze training kun je moeiteloos uit de voeten met de meest geavanceerde functies van Excel. Enige nadeel? Je wordt steeds vaker gestoord door collega’s met lastige Excel-vragen.
 2. Excel 2013 – Gegevensanalyse: Haal méér uit jouw gegevens. Leer in deze training alle ins en outs over (draai)tabellen, (draai)grafieken en oplossingsmethoden!
 3. Excel 2013 basis: Maak kennis met de meest gebruikte functies van Excel 2013. Formules, functies, opmaak: in deze training komen meer dan tachtig taken aan bod, die je dagelijks kunt gebruiken.
 4. Outlook 2013: Voer stap voor stap de meest gebruikte taken in Outlook uit. Van het opstellen van een e-mail tot het plannen van een vergadering voor meerdere personen; deze training komt het allemaal aan bod.
 5. Overstappen naar Office 2013: Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van Office 2013. Skydrive, de nieuwste mogelijkheden van Word, Outlook, PowerPoint en natuurlijk Excel: alle highlights komen aan bod.
 6. PowerPoint 2013: Kom met een professionele PowerPointpresentatie voor de dag. Dia’s, secties, animaties, thema’s, effecten … Na deze training zijn jouw presentaties om je vingers bij af te likken.
 7. Word 2013 – Rapporten en verslagen: Maak de volgende stap in Word 2013 en leer hoe je je documenten tot in de puntjes verzorgt. Van het indelen in secties tot het maken van een grafiek; in deze training leer je het allemaal.
 8. Word 2013 basis: Leer handig en efficiënt werken met Word 2013. Alle stappen voor het maken van een professioneel Word-document komen aan bod.

Office 2010

 1. Excel 2010 basis:Beginnen met Excel 2010? In deze praktische stap voor stap training leer je in een handomdraai hoe je meer dan honderd veelgebruikte dagelijkse taken uitvoert.
 2. Excel 2010 gevorderd: Ga de diepte in met Excel 2010! Na deze online training draai jij je hand niet langer om voor draaitabellen, geavanceerde functies, werken met grote databestanden en scenario’s!
 3. Outlook 2010:Leer handig en slim werken met Outlook 2010. Van de afwezigheidsassistent tot het automatisch opruimen van je inkomende e-mail: meer dan honderd veelgebruikte taken komen aan bod.
 4. Overstappen naar Excel 2010:Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van Excel 2010.
 5. Overstappen naar Outlook 2010: Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van Outlook 2010.
 6. Overstappen naar Powerpoint 2010: Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van PowerPoint 2010.
 7. Overstappen naar Word 2010:Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van Word 2010.
 8. Powerpoint 2010:In deze training leer je alles wat je nodig hebt voor een perfecte presentatie in
 9. Word 2010 basis:In deze online training leer je hoe je jouw documenten tot in de puntjes verzorgt met Word 2010. Wel honderd veelgebruikte taken komen aan bod.
 10. Word 2010 gevorderd:Stel jij de allerhoogste eisen aan de documenten die je met Word maakt? Tijd om je nog verder in Word 2010 te verdiepen!