logo

Het gemak van de digitale opdrachtbon van 4Dental Tandtechniek

Al enige tijd kunnen tandartspraktijken gebruik maken van een digitale opdrachtbon bij 4Dental. De digitale opdrachtbon, genaamd WebOrder, vervangt de papieren versie, zodat opdrachten voor tandtechniek digitaal kunnen worden aangeleverd aan 4Dental Tandtechniek. Recent is – mede door inbreng van o.a. 4Dental – de WebOrder aanzienlijk verbeterd. De WebOrder kan gebruikt worden in combinatie met verschillende tandheelkundige pakketten.

Hoe krijg ik toegang tot WebOrder?

  1. Exquise of een ander tandheelkundig pakket
  2. Webbrowser weborder.vertimart.nl

Inloggegevens kunt u via 4Dental verkrijgen.

Hoe werkt de WebOrder?

Na het openen van de WebOrder worden de gegevens uit het patiëntendossier direct ingeladen in de opdrachtbon. Zo voorkom je verschrijvingen. In het startscherm zijn de lopende opdrachten zichtbaar en de werkstukken die de komende drie dagen retour komen.

U kunt keuze maken uit bijna alle werkstukken van 4Dental Tandtechniek. Eerst gerangschikt in hoofdcategorieën daarna de afzonderlijk werkstukken in betreffende categorie. Na uw keuze kunt u bij het veld ‘opmerkingen’ alles ingeven wat relevant voor het werkstuk. Tevens zijn er velden om elementen te selecteren en de juiste kleuren aan te geven. Ook is er de mogelijkheid om foto’s mee te sturen.

De doorlooptijd per fase is overzichtelijk. U weet precies wanneer het werkstuk retour komt.

Zodra we alle informatie van u hebben ontvangen, gaan wij aan de slag om een mooi werkstuk voor uw patiënt te vervaardigen! Werken met de WebOrder zorgt ervoor dat de communicatie met 4Dental tandtechniek eenvoudig, helder en overzichtelijk is.

Heeft u vragen over de WebOrder of wilt u gelijk aan de slag? Neem dan contact op met

Edwin Boere: 06-15864005.