logo

4Dental Tandtechniek: Sterk in tandtechnisch werk

4Dental Tandtechniek, dé partner in tandtechniek!

4Dental is één van de grote tandtechnische ondernemingen in Nederland en heeft 45+ tandtechnische vestigingen, verspreid over heel Nederland. Door de geografische spreiding staat 4Dental letterlijk en figuurlijk dichtbij haar klanten.

Naast het Nederlandse techniekwerk bieden wij een voordelig alternatief uit Thailand. Het techniekwerk uit Thailand wordt in een eigen bedrijf van 4Dental vervaardigd onder de naam 4Dental BITE.

Wilt u nader kennismaken met 4Dental Tandtechniek? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw praktijk en uw patiënten.

Prijslijst

4Dental werkt met een prijslijst met zo veel mogelijk all-in tarieven en een transparante prijsopbouw. Deze prijslijst bevat naast ons gebruikelijke Nederlandse techniekwerk ook een aantal interessante goedkopere alternatieven met onder andere 4Dental BITE en nieuwe innovatieve producten.

Deze producten kunt u gebruiken om alternatieven aan te bieden aan uw patiënt. Bent u niet in het bezit van onze prijslijst? Vul dan het aanvraagformulier in en uw praktijk ontvangt de prijslijst. De prijs van overig tandtechnisch werk kunt u opvragen in een offerte via uw lokale contactpersoon.

Wij zijn 4Dental!