logo

Belangrijke contactgegevens

Gestelsestraat 28, 5582 HH Waalre
T: 088-8484455
E: eindhoven@4dental.nl

Vestigingsmanagement:
Rimko Buiter: rbuiter@4dental.nl
Axel Friedel: afriedel@4dental.nl

Wij hebben een CAD Team
cadcam@arodent.nl

4Dental Eindhoven - Arodent

4Dental Eindhoven – Arodent Tandtechniek is een allround tandtechnisch laboratorium met alle disciplines binnen de tandtechniek onder één dak. Of het nu gaat om een ‘klikgebit’, een reparatie aan uw prothese of een CAD/CAM gefreesde kroon op implantaten.

4Dental Eindhoven – Arodent, is ontstaan door de samenvoeging van 4Dental Eindhoven en Arodent. 4Dental Eindhoven is in 1976 opgericht door Wilko Buiter en bestaat dus al ruim 45 jaar. In 1996 is het laboratorium overgenomen door de zoon van de oprichter; Rimko Buiter. Het laboratorium is sterk in KPT, Procera, frontkronen en in de ondersteuning van tandartsen bij implantologie. Tandartsen worden individueel bezocht om patiënten of werkstukken te bespreken, om mee te kijken bij behandelingen, en om oplossingen aan te dragen. In 2021 is 4Dental Eindhoven samengegaan met Arodent. Arodent is een sterke naam uit de regio.

Wij zijn onderdeel van de 4Dental groep. Hierdoor kunnen wij u de voordelen (digitalisering) van een grote groep bieden, gecombineerd met onze persoonlijke lokale benadering. Laat u overtuigen!

Vriendelijke groet,

Rimko en Axel