logo

Hoe werkt het?

Super leuk dat je mee doet aan de 4Dental EK Poule voor klanten en 4Dental team leden (helaas een besloten groep).

Naast eeuwige roem, maak je ook nog eens kans op leuke prijzen! Volg ons op LinkedIN, Instagram of Facebook om te zien waarop je kans maakt.

Let op – besloten groep: Vermeld altijd jouw klantnummer in de gebruikersnaam. Bijvoorbeeld: Rob – 1234. Je klantnummer kan je vinden op de dagnota’s. Mocht je het niet kunnen vinden, jouw lokale lab helpt jou graag! 4Dental teamleden hebben hun locatie in de gebruikersnaam staan. 

JA! Ik doe graag mee:

  1. Stap 1: Meld je eenmalig aan via de link Klik Hier!
  2. Stap 2: Vermeld in de gebruikersnaam je klantnummer of als werknemer de locatie waar je werkt
  3. Stap 3: Voorspel de uitslagen in twee stappen:
    1. Fase I = Groepsfase – invullen voor vrijdag 11 juni 21:00. In de groepsfase voorspel je de uitslagen van alle groepswedstrijden, bestaande uit 8 groepen. Daarnaast kies je gelijk de vier voetballers waarvan jij denkt dat dit de topscorers zullen zijn tijdens de wedstrijden in de groepsfase en het land waarvan jij denkt dat zij het EK winnen. Dat is even een klusje, maar maakt het spel wel extra leuk!
    2. Fase II = Knock-outfase – invullen voor zaterdag 26 juni 18:00 uur. Hier voorspel je per ronde welk land er doorgaat naar de volgende ronde. Dit geldt voor alle rondes, dus van de 1/8 finale tot en met de grote finale. Ook hier geef je weer de vier topscorers aan. De knock-outfase moet voor aanvang van de 1/8 finale ingevuld worden

Download de app en volg alles LIVE!

Wij adviseren dat je de app op je telefoon download. Hiermee kun je alle wedstrijden LIVE volgen

Poule Scoreboard

Daarnaast kun je in de app, continu live bijhouden hoe jouw voorspellingen het doen ten opzichte van de andere deelnemers. Spannend om te zien of jij aan het winnen bent en kans maakt op de leuke prijzen!